SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solna Hockey
Ishockey

Underdogs

Solna Hockey Underdogs startades 2021, ett mixat lag med vuxna kvinnor och män (ålder cirka 25–60 år) som tycker hockey är det roligaste som finns (och bästa träningen) och där vår huvudsakliga profil är s.k. "Late Bloomers", att man inte tidigare varit aktiv i ett hockeylag. Här spelar vi match, schysst spel, inga tacklingar eller slagskott.


Är du nybörjare på hockey? Det har vi alla varit – kom och testa att spela med oss. Men det viktigaste är att du kan åka skridskor med fart och kan stanna och svänga., resten kan du lära dig. Vi kan ev. låna ut de obligatoriska skydden (förutom skridskor/hjälm) första gången, sen behöver man ha full utrustning.

 

Vi spelar säsongen 23/24 två gånger i veckan, oftast måndag och onsdag, kl. 21.30–22.50 i Ritorps ishall. Under hösten 2023 så har vi också hockeyträning tillsammans med damlaget Bagladies, på söndagar kl. 20–21.20 (från medelåkare).

Lagledare: Sarah Wehner Juhlander

Vill du veta mer, maila till: underdogs@solnahockey.se

 

Välkommen!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Solna Hockey, 16/05 07:36