SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solna Hockey
Ishockey

IFK Österåker Vikings HC
5 - 1
Solna SK
IFK Österåker Vikings HC5 - 1Solna SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 28 oktober, 19:30
Plats:Österåker Sportcentrum
Serie:HockeyTrean Östra A   Tabell >>
Samling:18:15
Fortsatt nolla i vinstkolumnen
2022-11-01 14:34

Ny fredag, ny match, nya möjligheter för Solna? Så var förutsättningarna men utfallet blev inte önskvärt. Ny förlust borta mot Österåker och Solnas A-lag har nu den inte allt för smickrande resultatraden: 0-0-4 med en målskillnad på 5-23 (-18) efter 4 spelade matcher.

 

Matchen som sådan då undrar ni? En helt okej förstaperiod där Solna ändå var med i matchen och städade undan det som behövdes städas undan framför mål (bortsett från det insläppta då). Gott mod i omklädningsrummet och snack om att det skulle gnuggas på i andra perioden och bygga vidare på det som fanns.

 

Istället infann sig det för säsongen gamla vanliga Solna med svagt spel i egen zon, obefintligt borttagande av spelare och returer framför eget mål samt förlorad skottstatistik med 19-8, förlorad period med 3-0.

 

Däven stämning, hårtork och repat mod inför tredje? Ja, ja och nej. Mycket skott på mål (hela 21 stycken) i tredje perioden men många tama avslut och inget distinkt jobb framför offensivt mål. Förlust i perioden med 1-0 vilket ledde till slutresultat 5-1 till Österåker

 

Vad ska A-laget ta med sig då från denna match undrar ni? Bra målvaktsspel från nye Tobias Westerdahl (den observante har märkt att målvaktsrokaden är igång då Solna nu använt sig av 3 målvakter på 4 matcher, som sig brukligt är under en säsong med Solna), mycket skott på mål (om än tama) samt att det äntligen gjordes mål i Powerplay(!).

 

Solnas mål

1-1 Mål: V. Virtanen, Ass: J. Palmqvist, R. Alvarez Holmström

 

Ny chans ges nu på fredag då det blir en favorit i repris då A-laget återigen spelar borta mot Österåker den 5/11 kl. 19:30.

 

<< Tillbaka

Spelade matcher
Fre 17/2 19:45
7 - 6  
Tis 14/2 19:30
2 - 4  
Fre 10/2 19:30
6 - 5