SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Solna Hockey
Ishockey
 
Ola Andersson - ny huvudtränare!
2022-05-17 13:56
Ola Andersson

Solna Hockey Team 07 är otroligt glada över att kunna meddela att Ola Andersson blir lagets nya headcoach.

 

Ola har en imponerande och gedigen spelar- och tränarkarriär med både SM-guld som spelare samt en 25 årig tränarkarriär för U16 och uppåt. Ola bildar, tillsammans med våra befintliga assisterande tränare; Marwin Bernesjö och Johan Brottman, vår nya tränarstab inför U16. 

 

En mer utförlig presentation av Ola kommer publiceras på hemsidan inom kort.

 

Välkommen till laget!

Gästtränare - Akademin - 16 maj
2022-05-12 11:11
Christoffer Norgren

Måndag den 16/5 gästas vi av Christoffer Norgren med nuvarande uppdrag som assisterande tränare i Oskarshamn IK. Christoffer har en mångårig spelarkarriär bakom sig som back i bl.a. Linköping, Skellefteå och Örebro. Han har utöver det haft uppdrag som sportchef och fram till nu även varit en del av SHL:s diciplinnämnd.

 

Måndagens aktiviteter inleds med teoripass med inriktning på motivation och inställning. Christoffer kommer att dela med sig av sina erfarenheter och bl.a. beröra vad sportchefer och tränare efterfrågar och vad man som spelare bör tänka på om man vill ha ishockey som yrke. Christoffer håller även i kvällens ispass med fokus på försvarsspel.

Nya spelare till laget!
2022-05-10 21:26

Vi vill passa på att hälsa både Oliver Åstmark och Tobias Guryca välkomna till laget!

Oliver, som redan tränat och spelat med laget en lite längre tid, har vi inte hunnit presentera tidigare förutom via vårt Instagramkonto. Tobias har under våren både tränat och spelat med laget och kommer ansluta till truppen under sommaren eftersom han för stunden bor i Danmark. Både Oliver och Tobias spelade med Solna Hockey under Uplandia Trophy 14-17 april.

 

Varmt väkomna killar! Ni har era platser i omklädningsrummet klara.

Solna Hockeyakademin
2022-05-08 20:23

Tack vare att vi har is i Ritorp hela maj och juni så kommer Solna Hockey genomföra  en U16 Akademi för träningsvilliga och ambitiösa spelare. Är du intresserade att vara med så kontakta Solna Hockey via mail (kansli@solnahockey.se) för aktuell platstillgång, schema och avgift.

Det blir både ispass och fyspass med kvalificerade instruktörer och gästtränare. 

Vi kör fram till midsommar.

Vårlägret och Stockholm Nord
2022-05-08 17:09

Under helgen 20-24 april genomförde Stockholms Hockeyförbund sitt vårläger där Stockholm Syd respektive Nord genomförde sina respektive samlingar.


Solna Hockey som hör till Stockholm Nord hade med hela 10 spelare (av totalt 60 + 8) som blivit uttagna vilket vi är otroligt stolta över. Till det skall sägas att det ursprungliga antalet var drygt 190 spelare. 

 

Bra jobbat Anton Kempe, Carl-Johan Strandberg, Elliot Blom, Felix Robertsson, Martin Rodermann, León Hedberg, León Contreras och Leo Bohlin (Sid Boije, Mattias Nyberg saknas på bild).

 

Under maj/juni kommuniceras vilka spelare som blir kallade till Höstlägret i augusti.

 

 

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 9/4 17:30
4 - 6  
Sön 3/4 12:40
2 - 10
Sön 20/3 19:30
4 - 4  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Solna Hockey, 29/06 13:28 
Solna Hockey, 18/06 11:12